Visszahívást kérek

Fa/alumínium ablakok


Az Internorm fa/alumínium nyílászáróinál a külső alumínium borítás és a fa együttes alkalmazásával elérhetjük, hogy a fa nyílászárónk ellenálljon minden időjárási viszontagságnak és mégis megőrizzük a faablak nyújtotta szépséget, természetességet és melegséget. A Fa-Alu ablakok élettartama nagyon hosszantartó, szinte öröknek mondható.
A fa/alumínium nyílászáróink kizárólag jó hőszigetelő termohab hőszigeteléssel készülnek. Az így készült nyílászárók magas hőszigetelési követelményeket érnek el, melyek passzív ház minősítettek.

Belső oldalon is számos faanyag és szín közül van lehetőség választani:


Az alumíniumborítás szinte minden színben kapható:
A fa ablakok alumínium borítása semmilyen karbantartási munkát nem igényel. A fa-alu nyílászárók alumínium burkolata nagyon sokféle struktúrával készül, szinte mindenki megtalálhatja a neki tetsző formát.
A fa nyílászárónkat takaró alumínium borítás formavilága lehet (lásd lentebb):

A fa/alumínium nyílászárók előnyei:


Ablak designstílusok


egyedi - Ön trendteremtőnek érzi magát, és vonzódik az új technológiákhoz. Az iránymutató architektúra, a letisztult formavilág és a visszafogott dizájn esztétikus megjelenést kölcsönöz az otthonának, és egyéni életstílust tükröz. A lakás minimalista stílusa a legszükségesebbekre koncentrál, és teret enged az önmegvalósításnak. Magas életszínvonalat és egyéniséget sugároz.

E filozófiához hűen az Internorm studio ablakai tökéletesen illenek az ön igényes lakberendezési stílusához. A túlnyomórészt süllyesztett ablakrend- szerek teljesen beépíthetők a falazatba, és műanyag, műanyag-alu és fa-alu változatban kaphatók.


letisztult - Fontos önnek a határozott stílusérzék és a jó ízlés. Értékeli a különlegességet és a letisztult esztétikát. A világos és fényben úszó szobák szabad teret teremtenek önnek és családjának. Az egyenes, szögletes formák hangsúlyozzák az épület építészeti stílusát. Az ön életmódját magas minőség és dizájn-tudatosság jellemzi.

A jó ízlés művészete az ablakválasztásában is tükröződik. A szögletes, egyenes vonalvezetésű ablakrendszerek tökéletesen illeszkednek a purista életstílushoz - műanyag, műanyag-alu és fa-alu kivitelben választhatók.harmonikus - Az ön otthona harmóniát és kényelmet sugároz. Számos különféle dizájn-elem segítségével hangulatos és kellemes lakókörnyezetet teremt maga körül. Fontos önnek a magas életminőség és az otthonos lakókomfort, saját otthonát pedig a hétköznapoktól elválasztó menedéknek tekinti.

A home soft ablakok kerek formavilága teljes mértékben kielégíti a harmonikus otthon iránti igényét. Az ablakkeret és a szárny lekerekített élei bárhová beépíthetők, és műanyag, műanyag-alu és fa-alu kivitelben kaphatók.hagyományos - A szecesszió, a hagyományos, klasszikus házak és az elegáns vidéki kúriák pontosan megfelelnek az ön építészeti ízlésének. Az exkluzív, ízléses lakókörnyezet kiemeli otthona különleges jellegét és magas életszín- vonalát. Az időtálló klasszikus stílus és az elegancia kompozíciója hangulatos lakókomfortot közvetít.

Az ambiente ablakok erősen profilírozott élei hangsúlyozzák az ön időtlen lakókörnyezetét. Ezek műanyag, műanyag-alu és fa-alu kivitelben kaphatók. A nyílás- zárók és redőnyök emellett a tervezési lehetőségek széles skáláját kínálják önnek