Visszahívást kérek

Miért az Internorm?

A már több, mint 92 éve alapított Internorm egyszemélyes, osztrák lakatosműhelyből évtizedek alatt az egyik legnagyobb nemzetközi ablakmárkává fejlődött.  

Összefoglalóan azt mondhatjuk, hogy nem egyszerűen ajtót, ablakot, zsalúziákat, redőnyöket gyártanak, hanem a kortárs építészet és építőipar rezdüléseit, a fogyasztói igények változásait vizsgálva a jövő nyílászáró trendjeinek aktív alakítói.  

Az Internorm a gyártók között egyedülálló módon 9 passzívház tanúsítvánnyal rendelkezik, vezető tudással bír az energiahatékony ablak- és ajtógyártás terén.

A forma, a stílus azok, amikkel ügyfeleink az Internorm nyílászáró-kínálatát megpillantva legelőször szembesülnek és szerelembe esnek. Tekintsd meg te is az Internorm világszínvonalú termékeit!

Miért a Schlotterer?

A Schlotterer piacvezető a külső árnyékolástehnika területén. A cég által fejlesztett termékpaletta kiterjed a redőnyökre, zsaluziákra és a rovarháló rendszerekre, amelyeket Adnet-ben (Salzburg), a gyártó telephelyén 440 munkatárs állít elő több ezer verzióban, több mint 200 különböző színben.