Visszahívást kérek

Ablakproject / Tóth project

Építész iroda áll mögöttünk

Tóth László, 2002-ben alapította meg a Tóth Project Építészirodát, amely a felső kategóriás családi házak, villaépületek tervezésének meghatározó építészeti műhelyévé vált hazánkban. Az iroda már több, mint 50 építészeti projekt megvalósítása során bizonyított, hogy képes a megrendelők legmagasabb szintű elvárásainak is megfelelni.

Az építésziroda munkatársai küldetésüknek tekintik, hogy a megrendelő álmából valóság váljon. Ez egy olyan cél, amely ösztönzőleg hat a kreativitásra és a közös munkára.

Az online világban mindenki számára elérhetővé váltak a kortárs építészet világszínvonalú alkotásai. Ezzel párhuzamosan egyre magasabb elvárások fogalmazódnak meg az építtetők részéről, amit kevés hazai iroda tud teljes mértékben kielégíteni. A Tóth Project Építészirodánál azon dolgozunk, hogy elhozzuk a kortárs építészet világszínvonalát hazánkba.

Prémium ablak a világszínvonalú eredményért

Tervezőként Tóth Lászlónak mindig is fontos volt az innovatív technológia, a magas műszaki tartalom és a stílus összehangolása.

Saját praxisában nézett szembe újra és újra azzal a problémával, hogy igazán nem talált a magas műszaki minőségű és letisztult, időtlen stílusú házak kivitelezéséhez megfelelő nyílászárókat. Végül a keresés-kutatás közben lelt rá az osztrák Internorm világszínvonalú termékeire, majd tervezni kezdett ezekkel. Az építészi szenvedélyt önálló, értékesítéssel foglalkozó cég megszületése követte.

Ablakproject - A 22 éves Internorm Márkakereskedés

Vállalkozásunk alapításakor az Internorm márka még csak kevesek számára volt ismert hazánkban. Az első kereskedők között voltunk, akik megkezdték ennek az osztrák terméknek a forgalmazását.

Vállalkozásunk önálló Internorm márkaképviseletként értékesíti az osztrák gyártó prémium termékeit. Üzleti tevékenységünk meghatározó komponense az együttműködés a Tóth Project építészirodával. A közös projekteknek és építészeti háttérnek köszönhetően olyan szakmai tudást és csomópontokat tudunk nyújtani az építkezőknek, amelyet nem találnak máshol országunkban.

Ügyfeleink visszajelzései alapján érzékeljük: az építészi- és az értékesítési tapasztalat egyedülálló módon összeadódik nálunk. Mindig örömmel tölt el minket, amikor egy-egy hozzánk forduló tanácstalan házépítő, felújító vagy beruházó elégedetten, útmutatásokkal felvértezve távozik a bemutatótermünkből. 

Ez a felismerés szülte meg szlogenünket: „Álmai ablaka – ablakai álma”. A teljes körű nyílászáró-tanácsadás mellett műszaki tanácsadással, árajánlat-készítéssel, és méretfelvétellel, illetve beépítéssel egyaránt fordulhatsz hozzánk. Igény esetén a tájékozódástól az első ablaknyitásig végigkísérjük a hozzánk forduló ügyfeleket. Ráadásul az építőiparban egyedülálló módon kizárólag hölgyek alkotják a szakmailag felkészült értékesítői csapatunkat!

Díjaink, elismeréseink

2019
Nemzetközi építész fotópályázat
2019
Gold klub
2018
Gold klub
2017
Gold klub
2016
Internorm aranyfokozatú partner
2013
10 éve az Internorm példaértékű kereskedője
2011
1st Window Partner
2011
Az év kereskedője
2010
Varga Dóra - az év értékesítője
2009
Az ügyfélelégedettség mérés alapján példaértékű kereskedő
2009
Varga Dóra - Az év legeredményesebb induló értékesítője
2002
Elindultunk