Visszahívást kérek

Ablakok


Minden egyes Internorm ablak, ajtó egyedi darab, mivel teljes egészében Ügyfeleink elképzelései szerint és a megadott méretek alapján kerülnek legyártásra.


Mindegy melyik design áll közel Hozzád - modern, minimalista, avantgárd vagy időtlen klasszikus - az Internorm minden stílushoz a megfelelő megoldást biztosítja.

A színek, funkciók, üvegek, kilincsek széles választékát kínálja az Internorm, és ezzel valósítjuk meg a személyre szabott nyílászáró fogalmát!

Te csak mondd, milyen otthont álmodtál meg magatoknak, és mi segítünk megtalálni hozzá az ablakot!

Ablak designstílusok


egyedi - Ön trendteremtőnek érzi magát, és vonzódik az új technológiákhoz. Az iránymutató architektúra, a letisztult formavilág és a visszafogott dizájn esztétikus megjelenést kölcsönöz az otthonának, és egyéni életstílust tükröz. A lakás minimalista stílusa a legszükségesebbekre koncentrál, és teret enged az önmegvalósításnak. Magas életszínvonalat és egyéniséget sugároz.

E filozófiához hűen az Internorm studio ablakai tökéletesen illenek az ön igényes lakberendezési stílusához. A túlnyomórészt süllyesztett ablakrend- szerek teljesen beépíthetők a falazatba, és műanyag, műanyag-alu és fa-alu változatban kaphatók.letisztult - Fontos önnek a határozott stílusérzék és a jó ízlés. Értékeli a különlegességet és a letisztult esztétikát. A világos és fényben úszó szobák szabad teret teremtenek önnek és családjának. Az egyenes, szögletes formák hangsúlyozzák az épület építészeti stílusát. Az ön életmódját magas minőség és dizájn-tudatosság jellemzi.

A jó ízlés művészete az ablakválasztásában is tükröződik. A szögletes, egyenes vonalvezetésű ablakrendszerek tökéletesen illeszkednek a purista életstílushoz - műanyag, műanyag-alu és fa-alu kivitelben választhatók.


harmonikus - Az ön otthona harmóniát és kényelmet sugároz. Számos különféle dizájn-elem segítségével hangulatos és kellemes lakókörnyezetet teremt maga körül. Fontos önnek a magas életminőség és az otthonos lakókomfort, saját otthonát pedig a hétköznapoktól elválasztó menedéknek tekinti.

A home soft ablakok kerek formavilága teljes mértékben kielégíti a harmonikus otthon iránti igényét. Az ablakkeret és a szárny lekerekített élei bárhová beépíthetők, és műanyag, műanyag-alu és fa-alu kivitelben kaphatók.hagyományos - A szecesszió, a hagyományos, klasszikus házak és az elegáns vidéki kúriák pontosan megfelelnek az ön építészeti ízlésének. Az exkluzív, ízléses lakókörnyezet kiemeli otthona különleges jellegét és magas életszín- vonalát. Az időtálló klasszikus stílus és az elegancia kompozíciója hangulatos lakókomfortot közvetít.

Az ambiente ablakok erősen profilírozott élei hangsúlyozzák az ön időtlen lakókörnyezetét. Ezek műanyag, műanyag-alu és fa-alu kivitelben kaphatók. A nyílás- zárók és redőnyök emellett a tervezési lehetőségek széles skáláját kínálják önnek