Visszahívást kérek

Raffstore

Komplex megoldás Raffstore-ok a Schlotterertől.

A hatékony árnyékolás-technikai megoldások közös ismertető jele, hogy mindegyik kívül kerül felszerelésre. Csak ez, a külső árnyékolás-technika nevezhető intelligens védekezésnek, mivel a napsugarak és ezáltal a meleg el sem jut az ablaküvegig. A Schlotterer már hosszú évek óta ezekre a külső megoldásokra specializálódott; folyamatos innovációinak és az általa képviselt magas minőségének köszönhetően Ausztriában piacvezető az épületgépészetnek ezen a gyakran alulbecsült területén. Raffstore-jai lényegesen többet tudnak, mint egy pusztán jól átgondolt árnyékoló: hozzájárulnak az épület energia-hatékonyságához és gondoskodnak arról, hogy annak lakói otthonosabban érezzék magukat. 

Raffstore-ok Intelligens árnyékolás-technika a Schlotterertől

  • Megóvnak bennünket a hőségtől és hűvösen tartják az épületet.
  • Gondoskodnak a belső terek megvilágításáról, de nem vakítanak el és oda vezetik a természetes fényt, ahol szükség van rá.
  • Megakadályozzák, hogy idegen szemek pásztázzák otthonunkat, ezáltal csökkentik a betörés kockázatát.
  • A lamellák fokozatmentesen állíthatóak, így különböző árnyékolási lehetőségeket tesznek lehetővé.
  • Télen bent tartják a meleget.
  • Egyedi, személyre szabott megoldások, amelyek a modern otthontervezés nélkülözhetetlen részét képezik.


Gondolta volna, hogy egy intelligens vezérlésű Raffstore nyáron akár 10 °C-kal is csökkenti a szobahőmérsékletet egy átlagos napsütötte helyiséghez képest? Noha a nyári melegben nem engedi a napsugarakat az ablak közelébe, a napfény mégis szabadon áramolhat az otthonunkba. Mivel a modern Raffstore-rendszerek szabályozzák a természetes napfény bejutását, ezáltal nyáron hozzájárulnak a passzív hűtéshez, télen pedig a szoláris fűtéshez. Eközben számottevően csökkentik a hűtés, fűtés és a mesterséges megvilágítás energiaszükségletét. 

Lamella típus
C, Z, Retrolux lamella
Kivitel
Vakolható, látszó dobozos, üregbe épített
Működtetés
Fali kapcsolós, távirányító vagy "okos" kivitelben
Hűtőenergia
Akár 50%-kal kevesebb hűtőenergia Tudta, hogy egy helyiség klímaberendezéssel történő 1°C-kal való hűtéséhez háromszor annyi energiára van szükség, mint az 1°C-kal való melegítéséhez?
Energiafogyasztás
Akár 30%-kal kevesebb energiafogyasztás Az intelligens vezérlésű Raffstore-ok passzív hűtéssel és szoláris fűtéssel jelentősen csökkentik az energiafogyasztást.
CO2 megtakarítás
Akár 8,5 tonna CO2 megtakarítás Egy Raffsotre-ral annak élettartama alatt kereken 8,5 tonna CO2-t lehet megtakarítani. A termék előállítása, használata és megsemmisítése azonban mindössze 15
Költség takarékosság
Akár 80%-kal mérsékelhető a mesterséges világítás költsége A mozgatható, elforgatható lamellák hatékonyan elosztják és vezetik a napfényt otthonunkba.

Kiemelt tulajdonságok

Ajánlatkérés

Visszahívás kérés esetén elég csak a név és a telefonszám mezők kitöltése.