Írj nekünk
Internorm Ablakproject

Internorm ablakok és ajtók luxus ingatlanok építéséhez

A nyílászárók álom otthonod ékkövei

Valószínűleg nem kell neked bemutatni, miért érdemes a prémium alapanyagok és megoldások mellett döntened építtetőként. Hiszen az egyedileg, ízlésedhez készült tervet úgy tudod igazán megvalósítani, ha felsőkategóriás termékeket használsz. Ez hatványozottan igaz a nyílászárókra.

Ha ránézel egy luxus ingatlanra, mi az, amin először megakad tekinteted, ami a leglátványosabb? A hatalmas, külteret és belteret már-már egyesítő ablakok.A képen látható villa nyílászáróit 2015-ben értékesítettük és építettük be. 
A 85 éves osztrák gyártó ablakai azt a prémium minőséget képviselik, amelytől minden látogatódnak leesik majd az álla. A fa/alu emelő-toló ablakoktól egészen a gyönyörű alumínium ajtóig minden nyílászáróban megtalálhatod a hozzád és otthonodhoz illőt. 

Prémium nyílászárók prémium kiszolgálással

Tudjuk, hogy otthonod építtetése rengeteg ügyintézéssel és aggodalommal járhat. A hatalmas üvegfelületek menedzselése, beépítése nem könnyű feladat. Azt viszont elképzelni is horrorisztikus, milyen lehet, ha pontatlanul, hibásan építik be a felsőkategóriás nyílászárókat. Építtetőként soha ne engedd, hogy kezdő vállalkozások a te projekteden gyakoroljanak. Bízd inkább tapasztalt, professzionális csapatra a nyílászáróid.Egyik 2021-es álomprojektekünk. A Tóth Project Építésziroda terve alapján értékesítettük az Internorm nyílászárókat és beépítő partnerünk kiváló munkát végzett.

Hogyan lehetnek nyílászáróid biztos kezekben az Ablakproject csapatánál?

Az első hívástól az első ablaknyitásig saját kapcsolattartót kapsz, aki segít a terved alapján a megfelelő ablakok, ajtók és sötétítők kiválasztásában és bemutatótermi környezetben feltérképezi igényeid.

A kötelezettségmentes ajánlatunk elfogadása után mi felvesszük a kapcsolatot terveződdel és a kiviteleződdel. Neked még csak egy hívást sem kell intézned a szállítással, szervezéssel kapcsolatban. 

A kiszállítás után, Internorm gyártónál képesítést végző beépítő partnerünk és építési projekt vezetőnk gondolkodnak arról, hogy a beépítés professzionális legyen.

Te mindebből annyit látsz majd, hogy épülő otthonod nyílászárói hibátlanul bekerültek helyükre és neked 1 perc munkád és aggodalmad sem volt a folyamat során.

Indítsd el te is a folyamatot, kérj ajánlatot még ma!

Villák és álomotthonok, amelyekbe csapatunk tervezte és menedzselte a nyílászárók beépítését

Bízd te is Magyarország 2021-es év Internorm értékesítőjére otthonod nyílászáróit!

Rólunk mondták

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Visszahívás kérés esetén elég csak a név és a telefonszám mezők kitöltése.

Vagy hívd központi telefonszámunkat: +36 30 381 0390

Ajánlatkérés esetén garantáltan 1 munkanapon belül visszahívunk. A pontos ajánlathoz feltérképezzük igényeid, hogy megtaláljuk neked az optimális megoldást.