Visszahívást kérek

Miért érdemes 2024-ben ház felújításba kezdeni prémium minőségű Internorm ablakainkkal?

A 2024-es évben végre megérkezett a következő “otthon felújítási támogatás”.

Ez az jelenti, hogy ha egy régebbi ház vásárlásnál döntünk, akkor is ki tudjuk hozni belőlük a maximumot. Emellett ha az Internorm prémium ablakai mellett döntünk, akkor biztos, hogy a ház külsejét is fel tudjuk dobni és még a rezsin is spórolni tudunk az okos ablakokkal.

Röviden összefoglaljuk mit is kínál a 2024-es felújítási program. Az új lakásfelújítási támogatási kiemelkedő lehetőséget kínálnak azoknak, akik szeretnék energetikailag korszerűsíteni otthonukat. A támogatás maximum 6 millió forintot tesz elérhetővé, melynek egy része vissza nem térítendő, másik része pedig kamatmentes kölcsön formájában vehető igénybe. Fontos megjegyezni, hogy ez a lehetőség kizárólag azok számára érhető el, akik 1990 előtt épült családi házban laknak. Az energiahatékonyság növelése érdekében megvalósítható munkálatok közt szerepel a nyílászárók cseréje is, melyre az Internorm termékei kiváló választást jelentenek. Az épület energiafelhasználásának legalább 30%-os javulása a felújítások célja, melyeknek köszönhetően a családi házak komfortfokozata és fenntarthatósága is emelkedik. Fontos feltétel, hogy az igénylők életvitelszerűen lakjanak a támogatott ingatlanban, mely rá van kötve a vezetékes gázhálózatra. Az Internorm nyílászárók kiváló minősége és energiahatékonysága hozzájárulhat a felújítási célkitűzések sikeres megvalósításához és a családi otthonok komfortjának növeléséhez.


Alább össze szedtük 5 pontban, miért érdemes most minket választanod.

  1. Otthon Lakásfelújítási Támogatás 2024: Az új lakásfelújítási támogatás lehetőséget teremt arra, hogy otthonunkat energetikailag korszerűsítsük, melynek része lehet a prémium ablakok beszerzése is. Ez az lehetőség segíthet az energiahatékonyság növelésében és hosszú távon a fenntartási költségek csökkentésében.
  2. Hosszútávú megtakarítás: Az Internorm prémium ablakok kiváló minősége és energiahatékonysága hosszú távon jelentős megtakarítást eredményezhet a számlák terén. Az alacsonyabb fűtési és hűtési költségekkel pedig gyorsan megtérülhet az ablakokba történő beruházás.
  3. Komfort és életminőség: Az Internorm ablakok nemcsak a hőszigetelésben és zajszűrésben nyújtanak kiváló teljesítményt, hanem a komfortérzetet is jelentősen javítják. Jobb hőszigetelésük révén otthonunk kellemesebb hőmérsékletű lesz télen, és hűvösebb nyáron, ezáltal növelve az életminőséget.
  4. Esztétikai megjelenés: Az Internorm nyílászárók szép és modern megjelenésükkel emelhetik otthonunk külső és belső dizájnját. A kiváló minőségű anyagok és a precíz kivitelezés révén hosszú éveken át megőrzik esztétikai vonzerejüket.
  5. Ingatlan értékének növelése: A prémium ablakok beépítése nemcsak az otthonunk életkörülményeit javítja, hanem az ingatlan értékét is növelheti. Magasabb minőségű és energiahatékonyabb ablakokkal rendelkező otthonok keresettebbek lehetnek a vásárlók körében, ezáltal pedig magasabb áron adhatók el.


Összességében a 2024-es év kiváló lehetőséget kínál az otthoni felújításra és prémium ablakok kiválasztására. Az új lakásfelújítási támogatás segítségével könnyebben megvalósíthatók az energiahatékonyságot célzó beruházások, míg a prémium ablakok kiváló minősége és tulajdonságai hosszú távon garantálják otthonunk komfortját és értékét.


Érdekel a lehetőség? Esetleg tudni szeretnél még további kedvezményről, ami csak az Ablakproject - Internorm márkakereskedésénél elérhető?

Akkor keress minket bizalommal: 

  • TELEFONSZÁM: +36 30 381 0390 / +36 30 65 83 809
  • E-MAIL CÍM: internorm@tothproject.hu