Visszahívást kérek

Kedvezmények az Ablakprojectnél

Legyen szó új építésről vagy felújításról - az Internorm ablakokkal és ajtókkal maximális hőszigetelésre minőségre számíthatsz.

Ha ablakcserén gondolkozol vagy éppen most építkezel és keresed a megfelelő ablakot, akkor ez az ajánlatunk neked szól!

Mielőtt a kedvezményt mutatjuk, mondunk néhány érvet, hogy miért érdemes minket választani! (kedvezményt alul találod)


Felújítás

Cseréld le az ablakaidat most Internorm nyílászárókra és takaríts meg akár 30% energiát - amik a számláidon is visszaköszönnek.

Tudtad, hogy a régi házakban a meleg akár 30%-a is elszökhet a korszerűtlen ablakokon keresztül?
Az Internorm háromrétegű, magas hőszigetelő képességű ablakai nagyobb energiahatékonyságot biztosítanak, és emellett jelentősen csökkentik a fűtési költségeket.

Jó tudni: aki felújít, garantáltan spórol. - hosszútávon

A felújítás költségei első pillantásra magasnak tűnhetnek, mire az ember mindent fel akar újítani, de ez a befektetés maradandó értéket képvisel. Hosszú távon csökkennek az energiaköltségek, csökken a CO2-kibocsátás és jelentősen javul az életminőség. - Sőt az ingatlanod értékét is emelik.

Bontás, költözés - túl sok munkával jár - de nem velünk! +plusz egy érv, hogy minket válassz

A kiváló beépítő csapatunknak köszönhetően az ablakokat és az ajtókat akár egy nap alatt ki tudjuk cserélni. Ehhez egy előzetes egyeztetésre van szükség. A megbeszélések után így a munkát már reggel el tudjuk kezdeni, és estére be is fejezzük. Ugye milyen jó érzés lesz, ugyanabban az ágyban aludni, csak új ablakokkal! Na igen, itt rögtön felmerül a kérdés, hogy szétrombolt szobában, hogyan aludjon az ember? Nyugi, ablak megy, házfal marad. Persze nem azt mondjuk, hogy észre sem fogod venni, minimális bontást kell elképzelni, de te választhatod meg, hogy kívül, vagy belül szeretnéd ezt. Mi a belső bontást javasoljuk, mert az alábbi képek is mutatják, hogy nem harci bombázást kell elképzelni. Még egy jó hír, ezt a festő nagyon gyorsan korrigálni tudja és nem is marad meg belőle semmi.

Idén megérkezett a legújabb támogatás - az "Otthonfelújítás támogatás", ami egy kedvezményes, kamatmentes hitel, amelybe ilyen beruházásba bőven belefér. Érdemes minél előbb kihasználni ezt az állami támogatást, mert az összeg korlátozott, így lehet jövőre már nem tudod igénybe venni.

Építkezés

Segítünk a legjobb ablak kiválasztásában, az épülő házadhoz

Az otthonunk stílusát és személyiségünket tükrözi, ezért fontos, hogy megfelelő ablakokat válasszunk hozzá. Az ablakok kiválasztásakor számos lehetőség közül választhatunk, legyen szó modern vagy klasszikus stílusról, egyszerű vagy játékos megjelenésről. Mindegyik stílushoz megtalálható a megfelelő ablak.

Az otthon meleg és barátságos légkörének megteremtéséhez fontos a természetes fény kihasználása. A természetes fény segít javítani a hangulatot és a jó közérzetet, ellentétben a mesterséges fényforrásokkal. Érdemes előzetesen átgondolni, mennyi fényre van szükségünk az egyes helyiségekben.

Az Internorm - Ablakproject csapata segít az ablakok kiválasztásában. Érdemes már a találkozó előtt átgondolni néhány fontos szempontot:

  1. Ablak anyaga: Műanyag, műanyag-alu vagy fa-alu közül választhatunk. Az Internorm ablakok kiválóan kombinálhatóak, így akár különböző anyagokat is választhatunk a különböző helyiségekbe, a homlokzat ettől még egységes lesz. 
  2. Kialakítási lehetőségek: Színes, egyszínű, kerek, ferde, osztóval, kétszárnyú, erkélyajtó, tolóajtó vagy panoráma ablak - a választék szinte végtelen. Az ablakok kialakításában csak a képzeletünk szab határt.
  3. Komfort és biztonság: Fontos szempont lehet például a gyerekbiztonság vagy a zárható kilincsek, de a szellőztetéshez külön ablaknyitás nélkül is beépíthetünk megoldásokat.
  4. Árnyékolás és szúnyoghálók: Az árnyékolás típusa és a szükséges fény mennyisége is szerepet játszik az ablak kiválasztásában. Fontold meg a redőnyöket és a raffstore-kat, és ne feledkezz meg a szúnyoghálóról sem!
  5. Hőszigetelés és hangszigetelés: A megfelelő ablakok kiválasztásával jelentősen befolyásolhatjuk az energiatakarékosságot és a zajszintet otthonunkban.
  6. Garanciák, beépítés, karbantartás: Az ablak vásárlás hosszú távú beruházás, ezért fontos a hosszú garanciaidő és a szakszerű beépítés. Hasonlítsd össze az ajánlatokat, és érdeklődj a karbantartásról is.


Tudtad, hogy Magyarországon 2018-tól műanyag és fa/alu ablakokra ez az érték törvényileg 1,15 W/m²K.


Kedvezmény az Ablakprojectnél

Ha idén vásárolsz tőlünk ablakokat, akkor ajándékot is és további kedvezményeket adunk hozzá:

  • Díjmentes ablak- és ajtótárolás a beépítésig
  • Saját kapcsolattartó
  • Ingyenes és személyes konzultáció
  • Rugalmas fizetési kondíciók, 2%, 3%, 5% skontó érvényesítése
  • Személyre szabott ajánlat


Ha még mindig maradtak benned kételyek, akkor egyeztessünk telefonon, és a további kérdésekre válaszolunk.

Hívj minket vagy írj nekünk:  


Nézd meg, milyen új technológiával teheted egyedivé ablakaidat: KATTINTS IDE