Vegyszermentes rovarvédelem

Vegyszermentes rovarvédelem

A szúnyogok és a pollenek

Fényárban úszó helyiségek és nyitott ablakok a rovarvilág hívatlan vendégei számára a tökéletes invitálást jelentik. A parányi kellemetlenkedők ellen nagyon sokan vegyszereket használnak. A szúnyogírtó spray vagy az elektromos szúnyogriasztó nem tesz jót az egészségnek. A rovarhálók, melyeket sokan egyszerűen szúnyoghálónak neveznek, károsanyag mentes, hatásos, tartós alternatívát jelentenek. IGI rovarhálóink finom szövésű és erős üvegszálas anyagból, ill. V2A nemesacélhálóból készülnek. A pollenallegiában szenvedőknek a 4PLUS hálót ajánljuk, mely a rovarvédelmet a pollenvédelemmel kombinálja. 

Már első ránézésre is szembetűnő, hogy milyen jól át lehet látni a 4PLUS hálón, azaz a középső kép olyan, mintha nem is lenne az szunyogháló az ablak előtt. A finom szövésű és szakadásbiztos Hightech szál sokkal jobb átláthatóságot biztosít, mint a hagyományos üvegszálból készült háló (jobb kép). Ha azzal a képpel hasonlítjuk össze, ahol egyáltalán nincs rovarháló (bal oldal), akkor észrevehetjük, hogy elhanyagolható a különbség. A 4PLUS rovarháló bizonyítottan akár belülről, akár kívülről nézve is alig észlelhető.

Négy kivitel rendelhető

Rovarhálóink négy kivitelben rendelhetőek: fix kerettel, nyíló kerettel, toló ajtóként, és rolós kivitelben.

Stabil keretek, széles szinválaszték

Az IGI rovarháló rendszereink keretei kizárólag porszórt, húzott alumíniumprofilokból készülnek. A formát személyre szabottan a méret és a sablon megadása után legyártjuk.  Így az IGI rovarhálók majdnem minden különleges formában megrendelhetőek. Lehet háromszög, négyszög, sokszög, kör-, szegmens-, vagy akár kosáríves formájuk is. A profilok minden RAL színben kaphatóak.

Kérjen ajánlatot
Vegyszermentes rovarvédelem
Ügyfeleinktől idézünk:

Ich habe bei Tóth Project meine kompletten Fenster und Türen bestellt, weil sie mir von einem Bekannten empfohlen worden sind.Die Lieferung und der Einbau lief super schnell und kompetent ab und auch im Nachhinein haben sie immer schnell auf Probleme reagier.

Dominik Kukacka, Untersiebenbrunn (2014)
Vegyszermentes rovarvédelem