Visszahívást kérek

Műanyag/alumínium ablakok


Az alumínium borításos műanyag ablakok néhány éve kezdtek el teret hódítani. A műanyag ablak külső oldalára felhelyezett alumínium borításnak számos előnye is van. Egyrészt azoknál az épületeknél ahol a tervezéskor alumínium nyílászárók lettek tervezve, viszont a költségeket faragni kell, remek alternatívát jelentenek ezek a nyílászárók. Az alumínium ablakokhoz képest kedvezőbb ár mellett a belső térben a műanyag ablak sokkal otthonosabb megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, miközben a külső oldalon megmarad az elegáns csak az alumínium ablakra jellemző modern formavilág.

Az Internorm azt az elvet vallja, hogy egy színes műanyag felület, egy dekorfólia hosszú távon nem áll ellen megfelelően az időjárás viszontagságainak.

Idővel megfakul, deformálódik, de a szigetelő képessége is csökkenhet, és a meghibásodás esélye megnövekedhet.

Ezért az Internorm külső oldalon színes nyílászáróit kizárólag alumínium borításos kivitelben gyártja.

Az alumínium borításnak ugyan csak nagy előnye, hogy a RAL skála szerinti bármely színre festhetővé válik a nyílászárónk, így kisebb kompromisszumokat kell kötni szín választásakor.

A műanyag/alumínium nyílászárók előnyei: 


Ablak designstílusok

egyedi - Ön trendteremtőnek érzi magát, és vonzódik az új technológiákhoz. Az iránymutató architektúra, a letisztult formavilág és a visszafogott dizájn esztétikus megjelenést kölcsönöz az otthonának, és egyéni életstílust tükröz. A lakás minimalista stílusa a legszükségesebbekre koncentrál, és teret enged az önmegvalósításnak. Magas életszínvonalat és egyéniséget sugároz.

E filozófiához hűen az Internorm studio ablakai tökéletesen illenek az ön igényes lakberendezési stílusához. A túlnyomórészt süllyesztett ablakrend- szerek teljesen beépíthetők a falazatba, és műanyag, műanyag-alu és fa-alu változatban kaphatók.


letisztult - Fontos önnek a határozott stílusérzék és a jó ízlés. Értékeli a különlegességet és a letisztult esztétikát. A világos és fényben úszó szobák szabad teret teremtenek önnek és családjának. Az egyenes, szögletes formák hangsúlyozzák az épület építészeti stílusát. Az ön életmódját magas minőség és dizájn-tudatosság jellemzi.

A jó ízlés művészete az ablakválasztásában is tükröződik. A szögletes, egyenes vonalvezetésű ablakrendszerek tökéletesen illeszkednek a purista életstílushoz - műanyag, műanyag-alu és fa-alu kivitelben választhatók.


harmonikus - Az ön otthona harmóniát és kényelmet sugároz. Számos különféle dizájn-elem segítségével hangulatos és kellemes lakókörnyezetet teremt maga körül. Fontos önnek a magas életminőség és az otthonos lakókomfort, saját otthonát pedig a hétköznapoktól elválasztó menedéknek tekinti.

A home soft ablakok kerek formavilága teljes mértékben kielégíti a harmonikus otthon iránti igényét. Az ablakkeret és a szárny lekerekített élei bárhová beépíthetők, és műanyag, műanyag-alu és fa-alu kivitelben kaphatók.


hagyományos - A szecesszió, a hagyományos, klasszikus házak és az elegáns vidéki kúriák pontosan megfelelnek az ön építészeti ízlésének. Az exkluzív, ízléses lakókörnyezet kiemeli otthona különleges jellegét és magas életszín- vonalát. Az időtálló klasszikus stílus és az elegancia kompozíciója hangulatos lakókomfortot közvetít.

Az ambiente ablakok erősen profilírozott élei hangsúlyozzák az ön időtlen lakókörnyezetét. Ezek műanyag, műanyag-alu és fa-alu kivitelben kaphatók. A nyílás- zárók és redőnyök emellett a tervezési lehetőségek széles skáláját kínálják önnek