Írj nekünk

Nyílászárót szeretnél? Érdemes előre tervezni!

Az elmúlt időszakban szinte bármilyen médiumban találkozhattunk a hírrel, hogy rekordszámú építkezés és kereslet van az építőanyagra 2021-ben.

Az osztrák Internorm nyílászáró gyártó márkaképviseleteként mi is testközelből érezhetjük a hatását. Célunk a rövidebb bejegyzéssel az, hogy a prémium Internorm ablakok iránt érdeklődőket előre figyelmeztessük és felkészítsük. 

Megnövekedett kereslet = megnövekedett gyártási határidők

A gyártó értesítette vállalkozásunkat, hogy egyre növekvő számú építkező választ Internorm nyílászárókat új otthonába. Ennek köszönhetően jelenleg 150%-os kihasználtsággal készítik el a felsőkategóriás nyílászárókat. Mindezen emberfeletti teljesítmény mellett is az eddigi 8-10 hetes gyártási határidő 16-20 hétre növekedett.

Hogyan segíthetjük ebben a helyzetben az építtetőket?

Azt tanácsoljuk, hogy már az építkezés korai szakaszában kezdjétek el a nyílászárók kiválasztását. Az Internorm kínál késleltetett gyártást, amely azt jelenti, hogy az idén nyáron megrendelt ablakot, akár a következő év tavaszára is tudják ütemezni a gyártást. Mindezt még az idei áron.

Tudjuk azonban, hogy csúszások az építkezéseknél is előfordulnak, így nehéz hónapokkal, fél évekkel előre kitűzni az ablakok beépítésének dátumát. Annak érdekében, hogy segítsünk a hasonló helyzetekben, szükség esetén szakszerűen és biztonságosan tudjuk tárolni a megrendelt nyílászárókat raktárunkban.

Személyre szabott ajánlatért és információkért fordulj hozzánk bátran!