Írj nekünk

Miért válassz emelő-toló ajtót?

Mit szólnál ahhoz, ha otthonodban is átélhetnéd a természet nyújtotta felszabadultságot? A nagy múltú, osztrák nyílászáró gyártó Internorm a határtalan szabadság jelzővel illette prémium minőségű emelő-toló ajtóit.

Mikor érdemes Internorm emelő-toló ajtóban gondolkoznod?

Korábbi bejegyzésünkben úgy utaltunk az Internorm gyártóra, mint az ablakok és ajtók BMW-je. Felsőkategóriás nyílászárókról van szó, amelyekre a gyártó több évtizedes minőségbiztosítást vállal. Neve egyet jelent a prémium minőség.

Akkor lehet számodra is a legjobb választás az emelő-toló ajtó, ha már a tervezésnél modern építészeti stílust követsz és többméteres üvegfelületekben gondolkozol. A KS 430 műanyag/alumínium és a HS330 fa/alumínium is tökéletes választás teraszajtónak, erkélyajtónak.

Az előbbinél a műanyag felület a belső térben lesz látható, kívül pedig az alumínium kínál elegáns megjelenést.A fa/alumínium pedig a kategória csúcsa. A műanyag konstrukciónál hosszabb élettartama mellett tökéletes hő és hangszigeteléssel rendelkezik. A belső fa felület designban tökéletesen illeszthető az enteriőr bútorzatához. Az emelő-toló ajtók 4 legnagyobb előnye

Ragyogó, természetes napfény

Az emelő-toló ajtók leglátványosabb jellemzői a hatalmas, több méteres üvegfelületek. A falakat helyettesítő üvegeken keresztül könnyedén beszökik a természetes napfény otthonodba. A napfelkeltétől napnyugtáig beérkező napfény kutatások alapján boldogabbá tesz (természetes úton növeli a szerotonin hormon szintjét, ami jobb hangulatot eredményez) és a folyamatos D vitamin utánpótlással egészségedet is támogatja.


Az üvegfelületek növelésével nem jár együtt a hőszigetelés hatékonyságának csökkenése. Az Internorm KS430 műanyag/alumínium emelő-toló ajtó és a HS 330 fa/alumínium emelő-toló ajtó is kiváló hőátbocsátási U értékekkel rendelkeznek. Tudj meg rólunk többet a termékek hivatkozására kattintva!

Zavartalan kilátás

Az emelő-toló ajtóknak köszönhetően többet láthatsz az otthonodat körülvevő természetből. Akár teraszra, akár erkélyre nyíló tolóajtóban gondolkozol, képzeld csak el, ahogy megszűnnek a határok a ház és az udvar, a kint és a bent között. A természetes, ragyogó napfény mellett a télen kifehéredett udvart és a frissítő nyári záporokat is olyan közelségből élheted át otthonodban, mint még soha.


Semmi nem áll közéd és a tökéletes, zavartalan kilátás közé.

Tágasabb terek

A nagyméretű üvegfelületek nagyobbnak mutatják az életteret és a határtalan szabadság érzését adják. Olyan érzés, mintha a házat körülvevő természet is az otthon része lenne.

A térérzék mellett igazán fontos megemlíteni még az toló-ajtó kialakításának további praktikus előnyét. A kétszárnyú ajtókkal szemben nyitott állapotban sem foglalja a belső teret. A kényelmesen, akár elektromos vezérléssel nyitható és zárható ajtók emelése és tolása is olyan könnyed, mint egy zsúrkocsié.Páratlan design

A nyílászárók otthonunk ékkövei. A modern építészeti stílusokban meghatározó, látványos, nagyméretű üvegfelületek a természetes fény és határtalan térérzet mellett büszkeséggel is megajándékozhatnak minket.

Otthonod exkluzivitásához és egyediségéhez nagymértékben hozzájárul a beépített nyílászáró. Az Internorm innovatív termékeit ezekhez az egyedi elképzelésekhez és koncepciókhoz alakítják ki.

A modern építészeti megoldások kedvelőinek pedig kiemelten javasoljuk az üvegsarok megoldásokat.

Ahogy a tervezőnek, a gyártónak is az a célja, hogy építtetőként büszke lehess otthonodra, ami a te elképzeléseid alapján valósult meg a sikereidnek és eredményeidnek köszönhetően. Így nem csak belülről élvezheted a zavartalan kilátást, de kívülről is mindig büszkén, mosollyal az arcodon nézhetsz otthonodra.


További, akár otthonodra szabott megoldásokért keresd bátran csapatunkat.