Visszahívást kérek

Cseréld le az ablakaidat még idén

Ha ti is nyílászárócserén gondolkodtok, de még nem igazán tudtátok meghozni a döntést, akkor mondunk nektek néhány érvet a csere mellett - a végén pedig egy ajánlatot is hozunk!

A felújításról annyit elmondhatunk, hogy felér egy építkezéssel és egy hosszú folyamat, főleg mire ráveszi magát az ember és mindennek utánajár. Sok kérdés megfogalmazódik bennünk: mennyibe fog kerülni, mennyi ideig tart, megéri ez a sok fáradtság, hogyan lehet minél gyorsabban megoldani és még sorolhatnánk.

Egy ablakcsere pedig talán a legnagyobb munkát is jelenti egy felújítás kapcsán: költözés, napokig nem lesz ablak, a sok bontás pedig plusz munkálatokkal jár. 

- Jó hírünk van, mi akár egy nap alatt ki tudjuk cserélni az ablakjaidat és emellett segítünk a csere melletti döntésben. Mindez hogyan lehetséges? 

Olvasd tovább a cikkünket, rövid és lényegre törő lesz, ígérjük!


A következőkben szeretnénk néhány érvvel alátámasztani, miért is érdemes minél előbb cserélni a nyílászárókat, ha még nem tetted meg.

Az első ilyen érvünk, hogy ha hiszed, vagy nem, hosszabb távon megéri jobb, prémium minőségű ablakokba fektetni, ugyanis a rezsid csökkeni fog - és most ezt főleg észrevesszük a mai gazdasági helyzetnek köszönhetően. Az új szerkezet nem fogja kiengedni télen a meleget, nyáron pedig beengedni a meleget - így a fűtéssel / klímával biztosan tudsz spórolni.
Sőt, azt tudtad, hogy a hőszigetelés mellett ez az egyik legjobb módja annak, hogy csökkentsd az energia számláidat? Ezt akár 15-20%-os csökkentés is jelenthet. 

Második érvünk, ha eladásban gondolkodsz a későbbiek folyamán az új nyílászáró nem csak a későbbi tulajdonosnak lesznek hasznosak, hanem az ingatlan értékét is növelik. Minden korszerűsítésre igaz ez, így alaposan meg kell gondolni, mit és honnan választasz. Az Internorm ablakaiban bízhatsz, ezek egy életre szóló megoldást jelentenek.

Ez az új termék lesz házad egyik fő mérvadója, harmadik érvként, - hiszen az ablakokkal a kinézetén sokat tudunk változtatni, kívül és belül. Tudtad, hogy nálunk az Internormnál nem csak a fajtát (műanyag, fa ..) hanem a színét is ki tudod választani? Színskálánkon több, mint 30 szín található, így biztosan megtaláljuk a házadhoz passzoló ablakot. IDE KATTINTVA meg tudod nézni a teljes színpalettát az Internorm választékából.


Bontás, költözés - túl sok munkával jár - de nem velünk! +plusz egy érv, hogy minket válassz

A kiváló beépítő csapatunknak köszönhetően az ablakokat és az ajtókat akár egy nap alatt ki tudjuk cserélni. Ehhez egy előzetes egyeztetéshez van szükség. A megbeszélések után így a munkát már reggel el tudjuk kezdeni és estére be is fejezzük. Ugye milyen jó érzés lesz, ugyanabban az ágyban aludni, csak új ablakokkal! Na igen, itt rögtön felmerül a kérdés, hogy szétrombolt szobában, hogyan aludjon az ember? Nyugi, ablak megy, házfal marad. Persze nem azt mondjuk, hogy észre sem fogod venni, minimális bontást el kell képzelni, de te választhatod meg, hogy kívül, vagy belül szeretnéd ezt. Mi a belső bontást javasoljuk, mert az alábbi képek is mutatják, hogy nem harci bombázást kell elképzelni, csak egy minimális tégla fog látszódni. Még egy jó hír, ezt a festő nagyon gyorsan korrigálni tudja és nem is marad meg belőle semmi.

Ha tudni szeretnéd, hogy is nézz ki a beépítés menete, akkor pontokba szedve itt meg tudod nézni: MEGNÉZEM A BEÉPÍTÉS MENETÉT


Amit mindenképpen meg kell említenünk, hogy idén még mindig él a Babaváró hitel, ami egy kedvezményes, kamatmentes szabadfelhasználásu hitel, így egy ilyen beruházásba bőven belefér. Érdemes minél előbb kihasználni ezt az állami támogatást, még az idén - jövőre ugyanis új támogatások jöhetnek.


Ugye eddig mennyi jó indokot mondtunk? A legjobb most jön: 

Ha idén vásárolsz tőlünk ablakokat, akkor ajándékot is és további kedvezményeket adunk hozzá:

  • Díjmentesen ablak tárolás a beépítésig
  • Saját kapcsolattartó
  • Ingyenes és személyre szabott konzultáció
  • Rugalmas fizetési kondíciók, 2%, 3%, 5% skontó érvényesítése


Ha még mindig maradtak benned kételyek, akkor egyeztessünk telefonon és a maradék kérdésekre válaszolunk.

Hívj minket vagy írj nekünk:  

TELEFONSZÁM: +36 30 381 0390 

E-MAIL CÍM: internorm@tothproject.hu