Hívj minket

Carbona-Spa Residence Suites Internorm nyílászárókkal

Nagy örömünkre szolgál, hogy elkészült egy szívünkhöz közelálló épület!

Mindig jó egy olyan beruházás megvalósulásában részt venni, ahol már a tervező asztalon van egy igazán jó elképzelés és ehhez még párosul a beruházó részéről is egy megfontolt, jó döntéseken alapuló hozzáállás.

Így kezdtük el kb. 1,5 évvel ezelőtt Hévíz egy új ékkövének csiszolását!

Miért Hévízen valósult meg a projekt?

Hévíz legfőbb vonzereje a 4,4 hektár kiterjedésű tó. Európa legnagyobb gyógyító erejű meleg vizű tava, amit 50 ha-os véderdő ölel körül. Mai adatok szerint a tó 38,5 m mély. A Hévizi-tó vizét geotermikus energia melegíti , hőmérséklete a föld mélyéből előtörő meleg forrásvizek és a karsztvíz keveredésének eredménye. A víz hőmérséklete a nyár nagy részében 33-35 °C körül mozog, ősszel és télen az időjárástól függően a tó hőmérséklete alacsonyabb, de 22 °C alá nem csökken. A tó mellett azonban most új látványosság készült. 

A megálmodott épület rendkívül modern kialakításához az extravagáns homlokzathoz illően, az Internorm termékpalettájából a legmodernebb üvegszárnyas nyílászáró család került betervezésre, kiválasztásra. Az épületben található lakások prémium kivitelezéséhez méltóan sok helyen beépítésre kerültek emelő-toló szerkezetek, melynek küszöbkialakítása szintén nagy mértékben növeli a komfortérzetet.


A majdnem 400 db. nyílászáró egy része fehér/fehér műanyag kivitelű, azon részeken ahol pedig a homlokzati megjelenés megkívánja, szürke alumínium borítással készült.

A Spa Residence apartmanok kialakításánál a belső terek kényelme, letisztultsága és az organikus hangulat megteremtése volt a beruházó célja. Nem csupán a belső tereket, de az apartmanok közvetlen környezetének megalkotását is a kényelem és a természetközeliség jellemzi. A teljes belmagasságú ablakok és erkélyajtók minden szobába beengedik a napfényt és a hévízi gyógyító mikroklímát. Ezen felül minden egyes lakáshoz privát loggia vagy terasz tartozik.


Az apartmanház közvetlen kapcsolatban áll a NaturMed Hotel Carbonával, az apartmanokból akár fürdőköpenyben is átsétálhatnak a vendégek és élvezhetik élménymedencéket, napozóteraszokat, fürdőket, gyógyvizet és spa- és wellness szolgáltatásokat.


 Bízunk benne, hogy az épületegyüttesben pihenő vendégek, megtapasztalhatják milyen is egy luxus kivitelű apartmanházban az Internorm prémium kategóriás nyílászárók komfortja.