Írj nekünk

Az Ablakproject az év Internorm kereskedője 2020-ban!

A nyár elején kaptunk meghívást egy Internormos rendezvényre a Balaton déli partjára! A nyár eddig még csak a zordabb oldalát mutatta, így nem volt meg a kezdő lelkesedés, nagyon tartottunk az időtől. ……aztán minden jól kezdődött.

Az idei nyár talán igazán első szép nyárias napján megérkeztünk a Balatonra s kezdetét vette 2 csodás nap!

A szerencsés véletlennek köszönhetően ez a nap volt a mi kedvenc főnökünk születésének napja is így duplán ünnepelhettünk….de ne szaladjunk így előre.

A magyar tengerhez érve megnéztünk pár szívünket akár duplán is melengető épületet. Értem ezalatt azt, hogy kirándulás keretében megnéztünk olyan épületeket melyet „fiaink terveztek” s több olyat melybe az ablakproject szállította az Internorm nyílászárókat!

Ez mindig különös érzés! Elvünk, hogy minden épületet melyet tervezünk vagy mi visszük a nyílászárókat, kicsit magunknak érezzünk….s ilyenkor mikor ott állunk és látjuk azt, amit egykoron csak elképzeltünk, felskicceltünk megálmodtunk, ez csodás és felemelő érzés! Egy elégedett ügyfél minden nehézségért kárpótol s újra hosszú időre feltölt.

Este a csapattal közösen megnéztük a kikötőben a másnapi vitorlás regatta résztvevőit!

A napot vacsorával zártunk melyen az ablakproject csapata átvehette a 2020 év megfeszített munkájáért járó díjat-az év kereskedője díjat!

Irodánkban gyakran hangzik el az a mondat, „egy hajóban evezünk”, ez a kis gondolat ezekben az időkben, napokban, különösen nagy értelmet nyert! Úgy gondolom a mögöttünk álló 2020as év, minket is állított extrán nehéz feladatok elé, teremtett furcsa és különleges élethelyzeteket egyaránt. A vírushelyzet, az „online oktatás” ”home office” mind mind új feladatok elé állított minket, de mi megtettünk a tőlünk telhetőt. Próbáltuk az ügyfeleinket ugyanazon a színvonalon kiszolgálni, kérdéseikre a válaszokat megadni és a technika minden segítségével hozzájárulni ahhoz, hogy a legjobb nyílászárójuk legyen…TŐLÜNK!


Ezúton köszönjük nekik mi is, hogy bizalommal voltak felénk, alkalmazkodtak hozzánk és a mindenki számára új helyzethez. Ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy mi lehettünk 2020-ban az év kereskedője!

És itt le is írom még egyszer, Isten éltesse sokáig Tóth Lászlót, aki nélkül mindez nem valósulhatott volna meg!

A felköszöntést egy jó hangulatban eltöltött vacsora követte.

A szombati napon részt vehettünk egy örök élményként szívünkben megmaradó vitorlás kupán, melynek fő támogatója az Internorm volt.

Csapatainkat motorcsónakokkal vitték ki a vitorlások közé, így testközelből voltunk részesei a versenynek, melyen kategóriájában az Internorm Nomád nevű vitorlása is kiemelkedő eredményt ért el!

Köszönjük ezt a csodás hétvégét, a díjat-elismerést és ügyfeleinknek a bizalmat!