Írj nekünk

Ablakproject családi nap 2021.

Cégünk majd 20 éves fennállása során nagyon sok érdekes és kiemelkedő esemény történt irodánkban. Szinte mindenki fiatal titánként érkezett hozzánk. Mondhatom mindannyian ittlétünk során házasodtunk meg, születtek gyermekeink, váltunk igazán felnőtté

A 20 év során több alkalommal szerveztünk már csapatépítő összejöveteleket, kirándulásokat, ünnepléseket!

Jártunk közösen több csodás helyen, többek között Prágában, Bécsben, izgultunk együtt olimpián, szurkoltunk ki ezért/ki azért focimeccsen, emeltük az adrenalin szintet vidámparkban és tartottunk spontán hőségnapot a tóparton is!

Idén viszont első alkalommal megrendezésre került a Tóth Projectes családi nap is, mely mondhatom osztatlan sikert aratott!

A céges rendezvényeknek nem először otthont adó csodás tóparton töltöttünk el egy felejthetetlen napot a cégvezetés, kollégák és családjuk, beépítő és fuvaros kollégák és még sokan mások, akik az év során közreműködnek csapatunk olajozott működésében!

A jó hangulathoz minden adott volt! Egy heti izgalom után, az időjárás is kegyes volt hozzánk, igazi strandidőt kaptunk!

A reggeli érkezéskor már ugrálóvár fogadta az aprónépet…rövid fogadó italozás után pedig városunk szülötte az országosan is elismert Kiss Balázs bűvész melegítette be a felnőtteket a naphoz!

Egész nap fürdött a csapat és hódolhatott mindenféle vizisportnak is!

Mondhatom a csapat apraja és nagyja is élvezte a programot!


Reggeltől estig lakomáztunk, minden volt mi szem szájnak ingere.

A vacsora után következett szerintem az est megkoronázása, mikor körülültük a tábortüzet. Régi emlékekről beszélgettünk, elevenítettük fel azokat, s közben a gyermekeink a tűz körül énekelték napjaink, és az elmúlt húsz év slágereit!

Hidegrázásos és szívet melengető érzés volt felismerni, hogy elreppent ez a majd 20 év….így együtt…közösen…egy csapatban!