Visszahívást kérek
Internorm Ablakproject

Internorm Felújításra fel!

Kérem Az Ablakcsere Katalógust

Mondunk 5 okot, miért érdemes belevágni a nyílászáró cserébe


! A bejegyzés után pedig elolvashatod a nyári ajánlatunkat!

1. Felújítás - kezdd az ablakokkal
Bizony egy új ablak kívül és belül is megtudja változtatni az összhatást. Tudtad, hogy nálunk több ezer ablak közül tudsz választani? Ha pedig egyedi elképzelésed van az sem probléma, személyre tudjuk szabni az ablak kinézetét, legyen szó fa vagy műanyag ablakról, a színe is olyan lesz, amilyet szeretnél.

2. Nem kell bútoroznod
Ha eddig azért nem mertél belevágni az ablak cserébe, mert attól tartottál, hogy ez több hétig is eltarthat, akkor jó hírünk van: egy nap alatt kicseréljük. Jól olvastad, egy nap alatt ki tudjuk cserélni akár az összes ablakot. Kollégáink ugyanis egy előzetes egyeztetés után reggel megérkeznek és estére már be is fejezik a munkálatokat. Az alvás már a saját ágyadban lesz.


3. Ingatlan érték növelő
Ha a közeli tervedben szerepel az ingatlan eladás, akkor is javasoljuk az ablakcserét, hiszen az új és prémium ablakok növelik a ház/lakás értékét a piacon - vonzóbb is lehet eladás szempontjából, az új vevőnek.

4. Meglátod majd a számlákon
Sajnos hazánkat sem kerülte az infláció, így próbálunk spórolni és odafigyelni a költéseinkre. De akkor mégis miért mondjuk, hogy cseréld le az ablakaidat? Ha nem szeretnéd, hogy a télen a fűtött lakásból a meleg kiszökjön, akkor érdemes olyan ablakokat választani, ami megtartja a hőt. Nyáron pedig épp fordítva, a hideget nem engedi ki. Így energiát takaríthatsz meg, amit a pénztárád/pénztárcád megköszön.

5. Egy életen át elkísér
Kis túlzással de igaz, amit állítunk. 20 éve kezdtük a pályafutásunkat és a 20 éve beépített ablakokkal semmi gond, Napjainkban sokszor tapasztaljuk, hogy olyan ügyfelek keresnek meg bennünket, akik 10, 15 éves ablakokat szeretnének most kicserélni. A mi ablakainkkal már nem kell ablakcserére gondolnod, - hiszen majd az unokák is használni fogják azokat!

Nyugodt, kényelmes jövő az Internormmal!

Nyári ajánlatunkat ide kattintva éred el:  
Vegyél tőlünk ablakot, és ajándékba adjuk az ajtódat - Nyári ajánlat
Ajánlhatunk egy jó kombinációt?

Az Ablakproject csapata és az Internorm ablakai!

Keress bennünket bizalommal, ha fontos, hogy otthonod felújítását egy 21 éve működő, valódi referenciákkal rendelkező cégre bíznád.

Ablakproject csapatunk 2020-ban, 2021-ben, és 2022-ben is a legtöbb Internorm nyílászárót értékesítette egész Magyarországon. 21 évnyi tapasztalattal, szaktudással várjuk azokat a felújítás előtt álló magánszemélyeket, cégeket, akik magas minőségű ablakot keresnek. 

Első lépések

Az első hívástól az első ablaknyitásig saját kapcsolattartót kap, aki segíti a megfelelő ablakok, ajtók árnyékolók kiválasztásában, valamint bemutatótermi környezetben meg is mutatja azokat.

Megrendelés esetén helyszíni felmérésen vesszük fel a nyílászárók méreteit. Az egyedi megoldások, kérések leegyeztetésére is sor kerül, és az esetleges kérdések is megválaszolásra kerülnek.

A kiszállítás után beépítő partnerünk és építési projekt vezetőnk gondoskodnak arról, hogy a beépítés professzionális legyen.

Kérj ajánlatot még ma!

Rólunk mondták