Redőnyök

Redőnyök

Az optimális, körkörös védelem

Biztos védelem - nem csak a hideg, a meleg, a szél és az időjárás többi viszontagságaival szemben

A Schlotterer által gyártott redőnyök a nyári napokon megakadályozzák a belső tér felmelegedését, télen pedig a hideg nagy részét kizárják. A masszív rendszerek hathatós akadályt képeznek a betörők ellen is. A redőnyök többféle RAL-színben kaphatók, ezzel nagy szabad teret hagyva a homlokzatképzésnél.

Pihentetőbb alvás a Schlotterer redőnyöknek köszönhetően

A redőnyök növelik a komfortérzetet, főként a hálószobákban, ahol a szükséges sötétítésről gondoskodnak. Ezen felül a redőnyök jó hangszigeteléssel rendelkeznek, így a zajokat is kiiktatják.

Redőnyök a hathatós betörésvédelemért

A redőnyök hatásos védelmet nyújtanak a hívatlan vendégektől. Masszív akadályt képeznek, ami csak nagy zajjal és időráfordítással hidalható át. Az elektromos motorral ellátott redőnyeink alapkivitelben feltolásgátlóval is rendelkeznek, igy lamellázatuk majhogynem elmozdíthatatlan.

Optimális energiamérleg

A redőnyök optimalizálják az egészéves energiamérleget. Nyáron megakadályozzák a belső terek túlmelegedését, télen a hideg nagy részét kint tartják. A teljesen leeresztett redőnyök kb.25%-al javítják, mig ugyanezen érték a nyitva hagyott szellőző rések esetén is kb. 18%-al növelik  a nyílászárók szigetelőképességét. Minél rosszabb az idő és minél erősebben fúj a szél, annál jobb az eredmény.

Két beépítési variáció redőnyeinknek

Két variációt kínálunk redőnyeink beépítésére: RESA - mint ráépített redőny és VORO - mint előtétredőny

Négy hajtási rendszer

A redőnyeink meghajtásának alternatívái a elektromotoros hajtás, gurtnis hajtás, zsinóros hajtás, vagy karos hajtómű hajtás.

Integrált szunyoghálók

Természetesen minden redőnyünk továbbfejleszthető a IGI rovarháló rendszereinkkel.

Kérjen ajánlatot
Redőnyök
Ügyfeleinktől idézünk:

Ich habe bei Tóth Project meine kompletten Fenster und Türen bestellt, weil sie mir von einem Bekannten empfohlen worden sind.Die Lieferung und der Einbau lief super schnell und kompetent ab und auch im Nachhinein haben sie immer schnell auf Probleme reagier.

Dominik Kukacka, Untersiebenbrunn (2014)
Redőnyök