Raffstore

Raffstore

A sokoldalú

Passzív hűtés, napenergián alapuló fűtés, napfénnyel történő megvilágítás

A raffstorok (= kültéri zsaluziák) a legsokoldalúbb árnyékolástechnikai termékek. A legnagyobb nyári hőségben sem engedik, hogy a napfény közvetlenül az ablakfelületre érhessen, ennek ellenére elegendő napfényt juttatnak a belső terekbe. A könnyű, széles, alumíniumból készült lamellák többféleképpen beállíthatók, így a legkülönfélébb árnyékolási fokozatok mellett élvezhetjük az optimális kitekintés élményét, és a nemkívánatos bepillantásokat sem kell eltűrnünk.

Beépítési variációk

Raffstorejainkhoz háromféle beépítési lehetőséget kínálunk: RAFF S raffstore, VORO előtét- raffstore, RESA ráépített raffstore. A beépítési módot az Ön igénye határozza meg. Raffstorejaink különféle lamellaprofilokkal kaphatóak.

Kényelemes vezérlés

Hajtásmódként karos- vagy motoros hajtás választható. A vezérlés kényelmesen távvezérléssel vagy fali kapcsolóval oldható meg. E termékkörben is különféle lehetőségek közül választhatunk.

Raffstorejaink ideálisan kombinálhatóak IGI rovarháló rendszereinkkel. Számos RAL színben kaphatóak, a Schlotterer kültéri zsaluziái nagy játékteret engednek meg a homlokzat kialakításakor. 

Első pillantásra is előnyös:

  • Kitekintés ill. betekintés elleni védelem
  • Építészetileg megfelelő
  • Optimális természetes fényirányítás
  • Jó hőség elleni védelem
  • Számos RAL színben kapható
  • Karbantartásmentes
Kérjen ajánlatot
Raffstore
Ügyfeleinktől idézünk:

Amiért a Tóth Project-et választom.....mint tervező: bármikor fordulhatok hozzájuk a tervezés során szakmai kérdéssel, korrekt választ kapok rá. Folyamatosan informálnak az újításokról. A cég mögött komoly és elismert tervezési múlt van, így közös nyelvet beszélünk. Ezért a Tóth Projekt Kft: több, mint kereskedés....mint kivitelező: pontosan látni előre, mit kap az építtető a pénzéért. Kiszámítható szállítási és beépítési idő, szakszerű beépítés. Rugalmasak, ha az építkezés miatt hosszabb időre tárolni kell a termékeket. Korrekt árképzés. Gyors határidővel adnak árajánlatot. Az esetleges reklamációt megnyugtató módon kezelik.

Reszkető Mihály, Deográt Mérnökiroda (Együttműködés 2014 óta)
Raffstore