KV 440

KV 440

Ablak és árnyékoló egyben

I-tec üvegezés
 
Az üveglap körkörös, megszakítás nélküli rögzítése: nagyobb stabilitás, jobb hő és hangszigetelés, fokozott betörés biztonság és maximális működési biztonság a teljes élettartam alatt.
 
Különleges kapcsoltszárnyú konstrukció
 
Az üvegek közé építés miatt (reluxa, pliszé, duett) védve van a sérülésektől és az időjárástól, kényelmes működtetés, motoros működtetés akár napenergiával is lehetséges (I-tec árnyékolás).
 
3szoros tömítés rendszer
 
A megbízható csapó eső elleni védelem, a kíváló tömítettség és a legjobb hő és hangszigetelés érdekében.
 
Rejtett vasalat
 
Nincsenek látható vasalati elemek a szebb megjelenés és a könnyű tisztíthatóság érdekében.
 

 

Kérjen ajánlatot
KV 440
Ügyfeleinktől idézünk:

Amiért a Tóth Project-et választom.....mint tervező: bármikor fordulhatok hozzájuk a tervezés során szakmai kérdéssel, korrekt választ kapok rá. Folyamatosan informálnak az újításokról. A cég mögött komoly és elismert tervezési múlt van, így közös nyelvet beszélünk. Ezért a Tóth Projekt Kft: több, mint kereskedés....mint kivitelező: pontosan látni előre, mit kap az építtető a pénzéért. Kiszámítható szállítási és beépítési idő, szakszerű beépítés. Rugalmasak, ha az építkezés miatt hosszabb időre tárolni kell a termékeket. Korrekt árképzés. Gyors határidővel adnak árajánlatot. Az esetleges reklamációt megnyugtató módon kezelik.

Reszkető Mihály, Deográt Mérnökiroda (Együttműködés 2014 óta)
KV 440