KF 410

KF 410

KATEGÓRIÁJÁBAN LEGJOBB TERMÉKÜNK – AZ ÚJ KF 410 MŰANYAG ABLAK

Az új ablakban minden Internorm hozzáadott érték egyesül. A KF 410 már alapkivitelben is top tulajdonságokat mutat, mint a SOLAR+ üvegezés, a FIX-O-ROUND technológia, az ISO üveg távtartók, a teljesen rejtett vasalat stb.

A KF 410 egy modern ablak, mely minden tulajdonságában kiváló értékeket mutat. A szigeteléstől a beépítési mélységen át egészen a biztonságig és a designig. Alapkivitelben nemesacéllal erősített, műanyagból készült ISO üveg távtartókkal és speciális bevonattal ellátott, az energianyereséget szolgáló 3-rétegű SOLAR+ szigetelőüveggel rendelkezik.

Top értékek

62%-os teljes energia átbocsátási fokának (g) köszönhetően egyfelől a beeső napenergia nagy részét hasznosítja, másfelől a hőt az épületen belül is tartja a magas hőszigetelési értéknek (Uw = 0,79 W/m²K) hála. LIGHT bevonattal (g érték 50%) és ISO üveg távtartókkal az új műanyag ablak 0,72 W/m²K hőszigetelési rekord értékkel büszkélkedhet.

A vasalatok és a vízkivezetés egyaránt rejtetten helyezkednek el. A kiváló hőszigetelés szempontjából központi jelentőségű az 5-kamrás rendszer habbetéttel és a 3-szoros tömítési rendszer. A KF 410 beépítési mélysége 90 mm, az üvegvastagság 48 mm. Az ablak opcionálisan alu borítással is kapható, és 30 éves működést garantál.

 
 

 

Kérjen ajánlatot
KF 410
Ügyfeleinktől idézünk:

Ich war bisher sehr zufrieden mit Toth Project und kann sie nur weiterempfählen.Toth Project ist ein sehr kompetenter Partner zuverlässig und hält was er Verspricht.Angemessene Preise Fachmännische Beratung und professionelle Mitarbeiter.Vielleicht sollte man komplette Fenstersanierungen Schlüsselfertig anbieten damit hat der Kunde keine Arbeiten mehr?

Stefan Reiter, Zurndorf (2015)
KF 410