KF 410

KF 410

KATEGÓRIÁJÁBAN LEGJOBB TERMÉKÜNK – AZ ÚJ KF 410 MŰANYAG ABLAK

Az új ablakban minden Internorm hozzáadott érték egyesül. A KF 410 már alapkivitelben is top tulajdonságokat mutat, mint a SOLAR+ üvegezés, a FIX-O-ROUND technológia, az ISO üveg távtartók, a teljesen rejtett vasalat stb.

A KF 410 egy modern ablak, mely minden tulajdonságában kiváló értékeket mutat. A szigeteléstől a beépítési mélységen át egészen a biztonságig és a designig. Alapkivitelben nemesacéllal erősített, műanyagból készült ISO üveg távtartókkal és speciális bevonattal ellátott, az energianyereséget szolgáló 3-rétegű SOLAR+ szigetelőüveggel rendelkezik.

Top értékek

62%-os teljes energia átbocsátási fokának (g) köszönhetően egyfelől a beeső napenergia nagy részét hasznosítja, másfelől a hőt az épületen belül is tartja a magas hőszigetelési értéknek (Uw = 0,79 W/m²K) hála. LIGHT bevonattal (g érték 50%) és ISO üveg távtartókkal az új műanyag ablak 0,72 W/m²K hőszigetelési rekord értékkel büszkélkedhet.

A vasalatok és a vízkivezetés egyaránt rejtetten helyezkednek el. A kiváló hőszigetelés szempontjából központi jelentőségű az 5-kamrás rendszer habbetéttel és a 3-szoros tömítési rendszer. A KF 410 beépítési mélysége 90 mm, az üvegvastagság 48 mm. Az ablak opcionálisan alu borítással is kapható, és 30 éves működést garantál.

 
 

 

Kérjen ajánlatot
KF 410
Ügyfeleinktől idézünk:

Amiért a Tóth Project-et választom.....mint tervező: bármikor fordulhatok hozzájuk a tervezés során szakmai kérdéssel, korrekt választ kapok rá. Folyamatosan informálnak az újításokról. A cég mögött komoly és elismert tervezési múlt van, így közös nyelvet beszélünk. Ezért a Tóth Projekt Kft: több, mint kereskedés....mint kivitelező: pontosan látni előre, mit kap az építtető a pénzéért. Kiszámítható szállítási és beépítési idő, szakszerű beépítés. Rugalmasak, ha az építkezés miatt hosszabb időre tárolni kell a termékeket. Korrekt árképzés. Gyors határidővel adnak árajánlatot. Az esetleges reklamációt megnyugtató módon kezelik.

Reszkető Mihály, Deográt Mérnökiroda (Együttműködés 2014 óta)
KF 410