HF 410

HF 410

Egyedi belső megjelenés, tölgy, kőris, vörösfenyő

HF 410 fa/alu ablak, teraszajtó szerkezet
 
A HF 410 Fa/Alumínium ablak, nyílászárószerkezet felépítése a legjobb példája a különböző szerkezeti anyagok ideális kombinációjának, ahol a végeredmény magáért beszél. A belső oldalon a természetes fa szépsége felel a beltér hangulatáért, a különleges I-tec Core rétegelt mag extrém szilárdságot biztosít a szerkezetnek és a külső alumínium borítás pedig az időjárás viszontagságai ellen biztosít hosszútávú védelmet. Csak ráadás a mag és az alumínium borítás közötti a hőszigetelő hab réteg, amely nagyban hozzájárul az ablak nagyon jó Uw = 0,64 W/m²K hőszigetelési értékéhez.
HF 410 fa/aluminum ablak - INTERNORM
HF 410 Internorm ablak, teraszajtó
A HF410-es Internorm ablak, vagy teraszajtó egyik nagy újdonsága az új fejlesztésű nagyon stabil, nedvességnek ellenálló és gyártását tekintve környezetbarát rétegelt-ragasztott mag, amely a természetes fa kiváló tulajdonságait koncentrálja, hasonlóan a faiparban a nagyszilárdásgú tartók felépítéséhez. Az új high-tech anyag, az I-tec Core ráadásul energiatakarékos, fenntartható gazdálkodásból származik és a különösen nagy teherbírásával új dimenziókat nyit.
 
A HF410 Fa/alumínium ablak nagy előnye a beltéri oldalon a választható felületek és színek széles választéka. A HF410 nyilászárószerkezet estében a az ablakszerkezet belső rétege válogatott és első osztályú természetes faanyag. Jelenleg 3 fafajból kérhető ez a nyilászáró, tölgyből, vörösfenyőből és kőrisből. A választható fafajok eltérő habitusa és a széles színválaszték számtalan lehetőséget kínál az ablak, vagy teraszajtó belső megjelenése és a lakás hangulatának összehangolására.
 
A HF 410 Internorm ablakcsalád kimagasló műszaki újdonságait 2016-ban a Construma építőipari szakkiállítás szakmai zsűrije Construma nagydíjjal ismerte el.
 
Technikai adatok:
Hőszigetelés: Uw = 0,64 W/m²K
Hangszigetelés: 33-45 dB
Reteszelés: teljesen rejtett reteszelés

 

Kérjen ajánlatot
HF 410
Ügyfeleinktől idézünk:

Ich habe bei Tóth Project meine kompletten Fenster und Türen bestellt, weil sie mir von einem Bekannten empfohlen worden sind.Die Lieferung und der Einbau lief super schnell und kompetent ab und auch im Nachhinein haben sie immer schnell auf Probleme reagier.

Dominik Kukacka, Untersiebenbrunn (2014)
HF 410