Fa/hab/alu nyílászárók

Fa/hab/alu nyílászárók

A fa/kiváló hőszigetelő termohab/alu alapanyag kombinációnak köszönhetően már alapkivitelben is megvalósulnak az alacsony energiafelhasználású és passzívházak követelményei. A külső alumíniumborítás optimális védelmet jelent az időjárás viszontagságaival szemben.

HV 350

HV 350

4in1

A HV 350 ablak keret nélküli optikájú teljes üveg szárnnyal és 4-szeres védelemmel: a különleges kapcsolt szárnyas konstrukciónak köszönhetően a kiváló hő- és hangszigetelés mellett belátás elleni védelmet is nyújt, és biztosítja a megfelelő árnyékolást is az üvegek közé épített árnyékolóval. Nincs szükség építési előkészítésre. Nincsenek további szerelési munkálatok az integrált árnyékoló-rendszernek köszönhetően. A HV 350 lehetővé teszi a keret nélküli üvegoptikát, a keretek a falban szinte “eltűnnek”.

01.
HF 310

HF 310

SZÉP, MELEG ÉS KÉNYELMES - PASSZÍVHÁZ TANÚSÍTVÁNNYAL IS

A HF 310 ablakok egyediségét a a belső természetes fa, a kívül időjárásálló alumínium és a közöttük található hőszigetelő hab biztosítja. Tökéletességét bizonyítja a kitűnő hőszigetelés Uw = 0,68 W/m2K értékig, az akár 43 dBértékű hangszigetelés, a három design variáció, és a teljesen rejtett vasalat. 3-rétegű üvegezéssel a csúcs-hőszigetelésért!

02.
HF 410

HF 410

Egyedi belső megjelenés, tölgy, kőris, vörösfenyő

A bútorok, ablakok és a padló színeinek összhangja különleges hangulatot kölcsönöz otthonának. Az új HF 410 fa/alumínium ablak széles szín- és faanyag választéka számtalan lehetőséget kínál lakóterei harmonikus kialakítására. Az elegáns megjelenéshez a láthatatlan vasalati elemek is hozzájárulnak. Egyedi méretre gyártva, a nyíló és a fix üvegezésű ablakok nagy üvegfelületet alkothatnak. Hőszigetelés Uw = 0,64 W/m²K értékig, hangszigetelés: 46 dB -ig.

03.
HF 210

HF 210

MODERN DESIGN TÖBBLETÉRTÉKKEL

MODERN DESIGN TÖBBLETÉRTÉKKELEz a modern design a 3-rétegű üvegezésnek és a kitűnő hőszigetelő képességű termohabnak köszönhetően magában egyesíti az igényes üvegépítészeti megoldást a legmagasabb energiahatékonysággal. Az aktív klímavédelem és a maximális komfortérzet így tökéletesen megvalósul egy ablakban. Hőszigetelés Uw = 0,74 W/m2K értékig. Hangszigetelés: 43 dB értékig.

04.
Fa/hab/alu nyílászárók