Emelő-toló ajtók

Emelő-toló ajtók

Keskeny kerettel rendelkező toló, és tok nélküli oldalelemeinek köszönhetően fényben úszó helyiségeket garantál, mely által tágasabb tereket teremt Önnek. Esztétikai előnyei mellett kiváló hő- és hangszigetelési értékekkel rendelkezik. A tokba épített vezetősín integrált ütközőt rejt, ezáltal biztosítja a tökéletes megjelenést valamint a könnyű mozgatást akár 400 kg szárnysúlyig.

HS 330

HS 330

FA/ALUMÍNIUM

Az emelő-tolóajtók összekötik a kintet és a bentet. A szárny nélküli oldalak, az XL-es méret és a különleges megoldások megnagyobbítják a teret és ezáltal új térélményt nyújtanak. A különlegesen alacsony küszöb akadálymentes átjárást biztosít. A nagy üvegfelületek több fényt engednek be, élettel töltve meg a teret. Az elemek játszi könnyedséggel, akár gyerekek számára is könnyen nyithatóak. Nincsenek a térbe lógó ajtók. Nincsen szárnyas ajtó, amely értékes helyet rabolna el. Az emelő-tolóajtók kiválóan kombinálhatóak az Internorm ablak-, valamint árnyékoló és rovarvédelmi rendszerrel.

01.
KS 430

KS 430

MŰANYAG & MŰANYAG/ALUMÍNIUM

Az új KS 430 emelő-tolóajtó fényben úszó tereket teremt és az Ön otthonát még otthonosabbnak és tágasabbnak láttatja. A mozgó szárny akadálytalanul tolható a fix oldalrészhez.

02.
Emelő-toló ajtók