Katalógus letöltés

Katalógus letöltés

Az Internorm nyílászárók széles kínálatát különböző szempontokból feldolgozó termékkatalógusaink, prospektusaink, segédleteink számos hasznos információval segíthetik az építtetőket, lakásfelújítókat, építészeket, tervezőket, hogy a megfelelő terméket a legkönnyebben megtalálhassák.
Az egyes pdf formátumú dokumentumok a dokumentum előlapjára kattintva, vagy a letöltés gombra kattintva tölthető le.

 

Internorm ablakok termékkatalógusInternorm ablakok termékkatalógus

A közel 150 oldalas részletes Internorm ablak katalógusunk részletesen és élvezhetően mutatja be és áttekinthetően rendszezi az Internorm aktuális ablakmegoldásait, az ablaktípusokat és az egyes ablakszerkezetek lényeges műszaki paramétereit.
» letöltöm a termékkatalógust

 

Internorm műanyag ablakokInternorm műanyag/aluminium és műanyag ablakok - KF 410

Az időtálló Internorm műanyag/aluminium és műanyag ablakok minden területen kimagasló termékjellemzőkkel büszkélkedhetnek, legyen szó hőszigetelésről, beépítési mélységről vagy éppen biztonságról, designról, technológiáról.
» letöltöm a termékkatalógust

 

Internorm fa/aluminium ablakokInternorm fa/aluminium ablakok - HF 410

A fa barátságosságát ötvöztük az alumínium idő- és időjárásállóságával és közben egy tökéletes jellemzőkkel rendelkező ablakot hoztunk létre. Vigyen be az otthonába egy kis darab természetet tölgyből, kőrisből vagy vörösfenyőből készült Internorm-ablakkal. Időtlen design, örökké tökéletes működés.
» letöltöm a termékkatalógust

 

Internorm ablakok részletmegoldásokInternorm ablakok részletmegoldásai, technikai paraméterei

Mitől tökéletesek az Internorm nyilászárói? Magyar nyelvű tájékoztatónkban összefoglaltuk az ablakok lényeges részletmegoldásait, amelyek biztosítják a termékek kimagasló műszaki teljesítményeit és a tökéletes funkcionalitást.
» letöltöm a termékkatalógust

 

Internorm ablak ABCInternorm ablak ABC

Milyen ablak lenne az ideális az adott épülethez? Ablak ABC tanácsadónk végigvezeti az olvasót a különböző felépítésű és tulajdonságú ablakmegoldások sürűjén. Hőszigetelés, hanggátlás, műanyag vagy fa, netán fa/luminium, mit jelentenek pontosan ezek a fogalmak és mi alapján érdemes dönteni egy építkezés, felújítás esetén?
» letöltöm a termékkatalógust

 

Internorm fa/aluminium ablakok és teraszajtókInternorm fa/aluminium ablakok és teraszajtók - HF 310, HS 330

Tudta, hogy fa/aluminium ablakok és fa/alu emelő-toló ajtók akár passzívház minőségben is rendelhetőek az Internormtól? Nagyon jó hőszígetelési értékek - Uw=0,69 W/m2K - háromszoros tömítés, termohabos keretfelépítés és csak 85 mm beépítési mélység teszi egyedülállóvá azt a termékcsaládot.
» letöltöm a termékkatalógust

 

Ellenőrző lista ablakvásárlásAblakvásárlási ellenőrző lista

A legmegfelelőbb döntéshez számos adatra, információra van szüksége a beruházónak, lakásfelújítónak. Összeszedtük Önöknek, hogy melyek a legfontosabb kérdések, amelyekel tisztában kel lenni egy nyilászáró megrendelésekor.
» letöltöm a termékkatalógust

 

Internorm bejárati ajtókInternorm bejárati ajtók termékkatalógus

Német nyelvű katalógusunk részletesen bemutatja az Internorm aluminium és fa/aluminium felépítésű bejárati ajtó kínálatát. A különböző stílusokban rendelkezésre álló profilkínálatból az egyedi igények alapján születnek az adott épülethez legjobban passzoló bejárati ajtó megoldások a legmagasabb esztétikai és műszaki minőségben.
» letöltöm a termékkatalógust

 

rovarvédelem, rovarháló, pollenvédelemSchlotterer rovar és pollenvédelmi rendszerek

Nyílászárók tökéletes rovarvédelme Scclotterer IGI rovarháló rendszerekkel, ahol a kiváló átláthatóság és a jó légáteresztőképesség alapszolgáltatás. Különleges szövésű és speciális bevonattal ellátott 4PLUS rovarhálóink nem csak a rovarokat, de a pollenek bejutását is megakadályozza, így allergiások életminőségét is nagyban javíthatja.
» letöltöm a termékkatalógust

 

raffstore, árnyékolás, árnyékolástechnikaSchlotterer árnyékolástechnika, raffstore

A passzív hűtés, napfénnyel történő megvilágítás, az energiamegtakarítás egyszerűen és kényelmesen megoldható, ha az épületre intelligens árnyékolástechnikai berendezés kerül. A Schlotterer intelligens árnyékolástechnikai megoldásai, raffstore-jai hatékony megoldások, de emellett a raffstore különleges megjelenést és élményt is nyújt, egyedi és változtatható hangulatot ad a belső tereknek.
» letöltöm a termékkatalógust

 

redőnyök, előtét redőnyökSchlotterer előtét redőnyök, raffstore-ok

A redőnyök és a raffstore-ok a legkülönbözőbb funkciókat képesek ellátni egy épületen. Ráadásul különleges építészeti megoldásként vonzzák a tekintetet is. A VORO előtét redőnyök minden típusa intelligens árnyékolástechnikai megoldást biztosít és mellesleg növelik a betörésbiztonságot, az épület védettségét is.
» letöltöm a termékkatalógust
 

Katalógus letöltés