Szolgáltatás

Szolgáltatás

ABLAKTANÁCSADÁS

ABLAKTANÁCSADÁS

Ne feledje, az ablakvásárlás bizalmi kérdés. ezért kiemelkedően fontos, hogy olyan kereskedőhöz forduljon, aki végigkíséri és segíti Önt az egész folyamat során: az érthető ajánlat adástól, az egyéni igények megoldásán át, a tiszta szerelésig és a vásárlást követő szolgáltatásokig.

01.
AJÁNLATKÉSZÍTÉS

AJÁNLATKÉSZÍTÉS

Értékesítő munkatársunk egyedi ajánlatot készít Önnek, melyet személyesen prezentál valamely bemutatótermünkben. A személyes találkozó alkalmat ad rá, hogy ismét bemutassunk Önnek termékeink kiviteli lehetőségeit, kiegészítőit, ápolószereit már az Ön személyre szabott ajánlatának megfelelően. Az ajánlat a részletes műszaki leírás mellett a termékek belső nézeteivel ellátva jobb rálátást biztosít Önnek, azután is, miután bemutatótermünkből hazaérve ismételten fellapozza azt.

02.
MÉRETFELVÉTEL ÉS BEÉPÍTÉS

MÉRETFELVÉTEL ÉS BEÉPÍTÉS

A tökéletes végeredmény nemcsak a termékeken múlik. A nyílászárók szakszerű beépítése a kifogástalan működés és a tartós használhatóság előfeltétele. Ne feledje, a jó ablak csak megfelelően beépítve jó!Mind felújítás, mind újépítés esetén a professzionális beépítő csapatunkat ajánljuk Önnek, hiszen befektetése hosszú távon megoldást kell, hogy nyújtson. Beépítőink közvetlenül a gyárban hallgatják meg az újdonságokra kiélezett oktatásokat, melynek köszönhetően garantálni tudjuk a technika mai állásának legjobban megfelelő beépítését a nyílászáró rendeléshez szükséges méretek felvételétől, egészen az épület lezárásáig.

03.
MŰSZAKI TANÁCSADÁS

MŰSZAKI TANÁCSADÁS

Az ablaktanácsadás mellett ingyenes műszaki tanácsadást nyújtunk Önnek. Építész kollégáink közreműködésével, csomóponti rajzokkal szemléltetjük a nyílászáró, árnyékolástechnika, hőszigetelés stb. helyzetét, melynek segítségével könnyebben átlátható az adott beépítési szituáció.

04.
Katalógus letöltés

Katalógus letöltés

Az Internorm nyílászárók széles kínálatát különböző szempontokból feldolgozó termékkatalógusaink, prospektusaink, segédleteink számos hasznos információval segíthetik az építtetőket, lakásfelújítókat, építészeket, tervezőket, hogy a megfelelő terméket a legkönnyebben megtalálhassák.Az egyes pdf formátumú dokumentumok a dokumentum előlapjára kattintva, vagy a letöltés gombra kattintva tölthető le.

05.
Szolgáltatás