Rólunk

Rólunk

Irodánk vezetője - Tóth László építésztervező - letisztult, minőségi házakat tervez. Munkája során folyamatosan keresi azokat az alapanyagokat, melyek minőségét kifogástalannak találja. Az Internomra már magyarországi megjelenése előtt felfigyelt. Forradalmi fejlesztéseinek és profizmusának köszönhetően megnyerő partnernek ígérkezett, így 2002-ben megkezdtük az Internorm nyílászárók magyarországi forgalmazását. Napjaink építészetében nélkülözhetetlen a modern árnyékolástechnika, így a külső nyílászáró forgalmazás mellett egyértelművé vált a külső árnyékolók igénye. E téren a szintén ausztriai székhelyű Schlotterer termékkínálata bizonyult a legjobb választásnak.

MIÉRT A TÓTHPROJECT?

MIÉRT A TÓTHPROJECT?

„Mert mögöttünk egy építésziroda áll.” Ez a mondat az évek során a névjegyünkké vált. Magyarországon az első és talán az egyetlen olyan cég vagyunk, mely építésztervezéssel és nyílászáró értékesítéssel egyaránt foglalkozik. A mindennapokban e két tevékenység nemcsak egymás mellett, hanem egymást erősítve működik.

01.
ÉRTÉKESÍTÉS

ÉRTÉKESÍTÉS

Értékesítő csapatunk energikus, fiatalos és az építőipariban egyedülálló módon kizárólag hölgyek alkotják. Ez sokakat meglep, de Ügyfeleink visszajelzései és az évek során elért elismerések megerősítenek bennünket abban, hogy nőkként is jól boldogulunk ebben a férfiasnak gondolt szakmában. Szép számú referenciánk is alátámasztja mindezt…

02.
ÉPÍTÉSZIRODA

ÉPÍTÉSZIRODA

A Tóth Project Építésziroda egy barátságon alapuló, erőteljes, lendületes csapat, mely haladó gondolkodással és ambíciózusan áll a tervezési feladataihoz. Számunkra a legfontosabb, hogy hozzájárulhassunk építtetőnk álmainak valóra váltásához. Munkatársainkkal minden új feladatot személyes kihívásként élünk meg.

03.
Rólunk